Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Studiezi in strainatate? Asigura-te!

Cu tot entuziasmul, optimismul și efortul implicate în luarea unei decizii de a studia în străinătate, este de înțeles ca s-ar putea trece cu vederea și unele aspecte vitale. Dacă ai crescut într-o țară cu un servicii gratuite de sănătate, ai putea avea surprize dacă vei studia în străinătate unde va trebui sa plătești pentru orice serviciu medical solicitat.

Asigurările medicale private sunt ceva obișnuit pentru viata de zi cu zi în multe părți ale lumii. Odată cu pregătirile pentru o călătorie de studii, trebuie sa ai în vedere o protecție adecvată pentru posibilele evenimente medicale nefericite și neașteptate.

Solicita o asigurare internationala, conceputa pentru studenti, doctoranzi, cercetatori, bursieri, oameni de stiinta sau membri ai personalului de invatamant, dar, de asemenea, pentru persoane detasate temporar, stagiari pentru formare profesionala si au pair. Asigurarile pentru studii ofera acoperire pentru tratament medical si stomatologic de urgenta, cheltuieli extraordinare, asistenta juridica, urmari ale accidentelor, raspundere civila, pierderea bagajelor.

Insurance for Students - Asigurari Medicale pentru studii in strainatate

Cere o oferta!