Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Ce face IQ Med în contextul epidemiei de COVID-19?

Suntem activi, lucrăm de acasă și răspundem tuturor solicitărilor și întrebărilor.

Grija pentru sănătate este constanta pentru noi toți, devenind prioritara în contextul încercărilor dificile din prezent. Privim însa și către viitor, atunci când vor dispărea limitările de călătorie și accesul la îngrijirea medicala de top oferit de asigurători ne va putea ajuta pentru a recupera sau a menține nivelul de sănătate pe care ni-l dorim.

Ce fac asiguratorii de sănătate în contextul epidemiei de COVID-19?

Toți asiguratorii sunt deschiși, au luat măsurile recomandate pentru distanțare socială și au cerut angajaților sa lucreze de acasă.

Și în aceste condiții serviciile pentru pre-autorizarea tratamentului și pentru plata cererilor de rambursare sunt complet funcționale.

Este acoperit tratamentul pentru COVID - 19?

Fie ca vorbim de asigurători care acoperă implicit și situații de epidemii sau pandemii (CIGNA Global) sau de alții care în condițiile de asigurare exclud asemenea situații, toți furnizorii de asigurări de sănătate internaționale au confirmat ca acoperă cererile de tratament care pot proveni din infectarea cu coronavirusul SARS-COV-2.

Este posibil ca în multe tari situația sa fie pusa sub controlul autorităților publice și alternativele private de tratament sau testare sa nu fie disponibile, dar pentru fiecare asigurat care are simptome sau s-a molipsit, asigurătorul va analiza contextul particular și va face tot ce se poate pentru a ajuta.

Este acoperită testarea pentru COVID - 19?

Testarea COVID-19 este în prezent coordonată și efectuată de sistemele de sănătate publice din întreaga lume. Dacă nu este disponibilă la nivel local, asiguratorii vor acoperi testarea medicală necesară pentru COVID-19, în conformitate cu acoperirea planului de asigurare, ca și pentru diagnosticarea altor boli și în conformitate cu liniile directoare ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

În prezent, aceasta este destinată persoanelor care:

  • au acoperire pentru servicii medicale în AMBULATORIU și
  • prezintă simptome (febră cu tuse și / sau respirație) și/sau
  • au avut o expunere la un caz confirmat de infecție cu COVID-19 în cele 14 zile anterioare debutului simptomelor.

 

Allianz Care

Exclude epidemii și pandemii. Acoperă COVID-19 în mod excepțional.

Morgan Price

Exclude epidemii și pandemii. Acoperă COVID-19 în mod excepțional. Nu mai vinde polite in Italia.

Cere o oferta!