Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

 

Asigurări de sănătate private naționale sunt un produs din ce în ce mai căutat pe piața din România ca alternativă la abonamentele medicale ale marilor clinici. Acestea oferă o flexibilitate mai mare în alegerea locului de tratament, fie că vorbim de București, Cluj-Napoca sau alt oraș în care există clinici sau spitale private. 

În varianta de bază asigurările private naționale acoperă servicii în ambulatoriu (consultații, investigații) și pot fi completate cu module opționale: spitalizare, intervenții chirurgicale, prevenție, stomatologie. 

Anumite produse pot include acoperire și în țări învecinate, de exemplu asigurarea SanaPro de la Allianz-Tiriac, ce oferă posibilitatea de tratament cu spitalizare în Ungaria sau asigurarea de la Signal Iduna care oferă și variante cu acoperire în Uniunea Europeană plus Turcia.

În funcție de planul ales, tarifele pentru o asigurare de sănătate privată națională încep de la 150 lei / an.

Ambulatoriu

Planul standard la asigurările private cu acoperire națională, include consultații la medici specialiști, analize, imagistică, cu necesitate medicală.

Spitalizare

De obicei este un modul opțional în pachetele de asigurări private naționale. Modulul oferă acoperire pentru cazare, intervenții chirurgicale, consultații, analize, medicamente în regim de internare.

Preventie

De obicei este un modul opțional în pachetele de asigurări private naționale și include un număr de investigații sau o sumă ce poate fi folosită pentru investigații / analize de prevenție fără recomandare medicală (check-up).

Maternitate

Majoritatea asigurărilor private naționale nu includ acoperire pentru naștere. În cazul asigurărilor ce includ maternitate beneficiul poate fi accesat după o perioadă de așteptare între 10 și 24 luni, în funcție de asigurător.

Stomatologie

Modul opțional, include servicii din sfera: servicii de urgență, profilaxie dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, odonto-terapie și protetică dentară.

Cancer / alte boli grave

Anumite produse de asigurare privată națională nu acoperă cancerul sau alte boli grave ( în planul de bază (spitalizare / ambulatoriu), ci ca modul opțional.

Afecțiuni pre-existente

În mod standard, asigurările de sănătate private exclud acoperirea pentru afecțiunile pre-existente. În funcție de asigurător, se pot prelua pentru monitorizare afecțiuni pre-existente contra unui cost suplimentar sau renunța la excludere dacă după o anumită perioadă (de obicei peste 24 luni) aceasta nu se mai manifestă.

Alte beneficii

Emitenți de asigurări de sănătate naționale

Principalele produse pentru tine și familie

Cere o oferta!