Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Asirom Confortmed cu sigla 15Asigurarea de sănătate individuală și de familie ConfortMed de la Asirom
Asigurarea ConfortMed este compusă din planul principal de asigurare cu acoperire pentru ambulatoriu ce poate fi cumpărat independent, plus acoperiri opționale pentru spitalizare, boli grave, stomatologie, monitorizare boli cronice.

Ce îți mai oferă asigurarea de sănătate ConfortMed?

  • Decontare 100% in rețea și in afara ei
  • Se acoperă opțional monitorizarea bolilor cronice și preexistente
  • Posibilitatea de a include în asigurare și soțul / soția / copiii
  • Posibilitatea de a menține copiii sub acoperire ca si co-asigurați pana la 25 de ani, atunci cand aceștia urmează cursuri la o facultate acreditata
  • Deductibilitate în limita a 400 de euro/an/persoană asigurată, care se acordă și pentru primele plătite de angajat în nume propriu, nu doar pentru cele susținute de angajator

Ambulatoriu (nelimitat)

Plan principal ce poate fi luat independent sau impreună cu alt plan. Oferă acoperire nelimitată pentru consultații medicale la peste 30 de specialități, analize, imagistică (Ecografie, RMN, CT), stomatologie generală.

Spitalizare (opțional ● 5/10/15 mii lei)

Plan opțional de spitalizare și intervenții chirurgicale care oferă acoperire pentru cazare în spital, consultaţii, analize, intervenţii chirugicale, medicamente în regim de spitalizare.

Boli Grave (opțional ● 10/15/20 mii lei)

Plan opțional pentru boli grave. Oferă o indemnizație pentru diagnosticarea cu: tumoră benignă la creier; comă; by-pass coronarian; insuficiență renală cronică; cancer; transplant de organe majore; AVC.

Boli cronice și preexistente: (opțional ● 1000 lei)

Plan opțional. Monitorizare pentru afecțiunile declarate la intrarea în asigurare și pentru care Asigurătorul își dă acordul de preluarea în acoperire.

Stomatologie (opțional ● nelimitat)

Plan de stomatologie extins, opțional. Oferă acoperire pentru servicii de urgență, profilaxie dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, odonto-terapie și protetică dentară.

Vârsta
Asigurat: 16-64 ani ● Copii: 1-15 ani ca și co-asigurați

Plata
Anual, Trimestrial, Lunar ● Perioadă de grație de 7 zile începând cu rata a doua

 

Așteptare
Client nou: 60 zile ● Client ASIROM: 30 zile ● Nu se aplica pentru accidente

 

DAUNE
PREAUTORIZARE - obligatorie pentru decontare directă, în rețea ● NOTIFICARE - în max. 30 zile după efectuarea tratamentului ● PLATĂ DAUNĂ - în max. 30 zile de la completarea dosarului.

 

NU ACOPERA!
Tratamente infertilitate ● Chirurgie Estetică ● Medicină Complementară ● Afecțiuni psihice ● Chirurgie stomatologică ●● Alte situații descrise în lista completă de excluderi! ●●

 

REÎNNOIREA
Va ține cont de: ● Daunalitatea înregistrată ● Costurile de administrare ● Inflația medicală. Fără perioadă de așteptare.

 

CRITERII
Cetățean român sau străin rezident în România (cu CNP).

 

REȚEA
Include Sanador, Monza, Angiomed, Just Smile ș.a.

 

ACOPERIRE
În România ● 100% în rețea - decontare directă ● 100% în afara rețelei - rambursare

 

ANULARE
Dacă există cel puțin o daună, prima se reține integral până la finalul poliței. Dacă nu există daune, se returnează diferenţa de primă rămasă.

 

PREEXISTENTE
Excluse, cu excepția acoperirii oferite prin pachetul opțional Monitorizarea bolilor cronice și preexistente.

 

Cere o oferta!