Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Ce este o asigurare de sănătate internațională?

Cand vine vorba despre sanatate, fiecare dintre noi are dreptul să decidă ce abordare i se potrivește cel mai bine. Fie ca ne dorim tratament alături de ai noștri sau am găsit cel mai priceput medic într-o țară îndepărtată, ne vom simți mai bine știind ca am luat cea mai buna decizie.

Asigurările permanente de sănătate cu acoperire internațională, de la cei mai renumiți asiguratori mondiali, îți oferă posibilitatea de a te trata la orice clinică din lume, la libera alegere, în situația unei îmbolnăviri. Tratamentul pentru cancer este acoperit în mod uzual în pachetele de bază ale acestor asigurări.
Te poți programa oricând dorești tu, fără să aștepți un loc liber sau ca un doctor să se întoarcă din vacanță și ai acces la tehnologii medicale și îngrijire de ultimă generație.
Spre deosebire de asigurările de călătorie, aceste asigurări sunt permanente și sunt valabile inclusiv în țara de domiciliu.

În funcție de planul ales, tarifele pentru o asigurare de sănătate internațională încep de la 40 Euro / lună.

Spitalizare (standard)

Inclus în asigurarea de baza. Modulul oferă acoperire pentru cazare, operații, transplant, consultații, analize, medicamente în regim de internare.

Cancer (standard)

Inclus in asigurarea de baza - acoperă tratamentul integral pentru cancer, inclusiv etapele ce nu necesita spitalizare plus medicatia necesara in ambulatoriu

Ambulatoriu (opțional)

Modulul optional in majoritatea planurilor de asigurare - acopera servicii medicale ce nu presupun internare: vizite la doctor, investigatii, analize, radiografii, fizioterapie

Medicamente (optional)

Sunt incluse în planurile de spitalizare sau ambulatoriu, pentru majoritatea planurilor de asigurare - acoperă medicatia prescrisa și închirierea de echipamente medicale

Preventie (optional)

De obicei este un modul opțional și include un control general anual, inclusiv analize plus control pentru prostata sau sân, colonoscopie, densitatea oaselor.

Stomatologie (optional)

Modul opțional - acoperă tratamente stomatologice de rutina dar și majore, precum si profilaxie

Maternitate

Majoritatea planurilor de asigurare includ acoperire pentru naștere. În cazul asigurărilor ce includ maternitate beneficiul poate fi accesat după o perioadă de așteptare între 10 și 24 luni, în funcție de asigurător.

Evacuare (optional)

Acopera transportul catre cel mai apropiat loc de tratament atunci cand tratamentul necesar nu e disponibil local

Emitenți de asigurări de sănătate internaționale

Cere o oferta!