Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Informați-vă despre asigurările de sănătate Bupa Global în România

Sănătatea ta și a familiei tale este de o importanță deosebită - ai nevoie de o asigurare de sănătate pe care te poți baza oricând. Tratamentul medical, în cadrul sau în afara sistemului național de sănătate, se poate dovedi costisitor, dar și riscant sau ineficient.

Înființată in anul 1947 în Marea Britanie, Bupa este principala casă de asigurări private de sanatate din Marea Britanie și lider în domeniul asigurarilor de sanatate la nivel mondial. Bupa Global, parte a Grupului Bupa, oferă asigurări de sănătate internaționale în întreaga lume de peste 35 de ani, iar în Europa Centrala și de Est din 1996. Folosind experiența și resursele accumulate, Grupul Bupa asigura în prezent peste 14 milioane de persoane aparținând a 115 naționalități în mai mult de 190 de țări din întreaga lume. Asigurările acoperă atât persoane ce muncesc în alta tara decat cea de reședință ("Expat"), precum și cetățeni ai unor țări în care sistemul național de sănătate nu se dovedește satisfăcător, precum Romania.

Bupa International, redenumită în BUPA Global in 2014, a dezvoltat asigurari de sanatate care sunt foarte potrivite situației actuale a serviciilor de sănătate existente în Romania.

  • planurile de asigurare Bupa Global acoperă costurile de tratament efectuat oriunde în lume, la spitale de stat sau private. Alegerea de către persoana asigurată a spitalului de tratament este liberă, fără a se solicita justificarea sau explicarea alegerii.
  • Pentru asigurarea de sănătate de spitalizare cu acoperire oriunde în lume cu excepția SUA, o persoana în varsta de 30 de ani poate plăti sub 75 Euro lunar, pentru o poliță cu franșiză. Asigurarea va protejează, oriunde vă aflați, acasă, la muncă, în vacanță, în călătorie de serviciu, facând sport etc.
  • Prin modulul suplimentar Worldwide Wellbeing puteți beneficia de tratamente stomatologice complexe în valoare de 5000 Euro anual, plătite în proportie de 80% de către asigurare, plus beneficii adiționale pentru control preventiv și optică medicală.

Pentru a primi informații sau o oferta de la un intermediar autorizat Bupa în România, completați formularul de mai jos sau trimiteți numele, varsta si nr. de telefon la contact@asigurarisanatate.ro.

Planuri de asigurare

Cere o oferta!