Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Asigurarea de călătorie oferită de Allianz Tiriac

Când te afli în străinătate, indiferent ca ești turist, student sau ca participi la un eveniment sau la o competiție sportiva, ai nevoie sa știi ca ești în siguranță.

Cu asigurarea de călătorie Voiaj, rămâi stăpân pe situație pentru ca știi ca, în cazul unor probleme de sănătate, te bazezi pe ajutorul profesioniștilor, fără sa te preocupe costurile serviciilor medicale.

La Allianz-Tiriac poți încheia rapid o asigurare de călătorie, indiferent de cetățenie sau rezidență, pentru o perioada de la 2 pana la 365 de zile.

În situația în care călătorești frecvent în străinătate, Allianz-Tiriac îți pune la dispoziție asigurarea Multitrip.

 

De ce să alegi asigurarea Voiaj pentru călătoria ta?

Acoperire geografică nelimitată

Asigurarea e valabilă in orice tara din lume, inclusiv Statele Unite. Sunt acoperite, contra unei taxe suplimentare, și deplasările in zone de război, precum Irak sau Afganistan

Algerea liberă a spitalului

In cazul unei îmbolnăviri, ești liber sa alegi tratamentul la orice clinica sau spital, inclusiv cele in sistem privat

Acoperire pentru activități sportive

Valabilă pentru orice tip de sporturi, cu câteva excepții: sporturi cu motor, paragliding, BASE jumping și expediții specializate alpine sau la Polul Nord și Groenlanda

Acoperire financiară nelimitată

Beneficiezi de acoperire medicala pentru calatorie fara limita de suma, atat pentru spitalizare, precum și pentru repatriere sau evacuare

Servicii de urgență 24/7

Acces 24 de ore din 24 la echipa internă de consultanți medicali de urgență pentru asistență în legătură spitalizări și urgențe, sfaturi despre tratamente, clinici și spitale, diagnostic și simptome.

Gratis pentru copiii sub 2 ani

Până la împlinirea varstei de doi ani, copiii sunt incluși în mod gratuit in polița părinților

Ușor de gestionat online

Prin contul online și aplicația Bupa Global Travel mobile app ai acces la toate detaliile legate de asigurarea ta. Îîți poți prelungi sau plati asigurarea online prin contul myPage.

myCard - cardul de asigurare virtual

Cu aplicația myCard, ai întotdeauna acces la un card de asigurare virtual pe smartphone sau tabletă. Aplicația oferă acces la informațiile despre poliță și este disponibilă în șase limbi de largă circulație. Cu o singură atingere, vei fi conectat direct la Serviciul de Urgență Bupa.

ASIGURATOR Allianz Țiriac Asigurări
TERITORIU International
VARSTA 0-70 ani
ANULARE POLITA Oricand, cu preaviz
RETEAUA MEDICALA BUPA Global
ACOPERIRE SUA La alegere
ASIGURARE DOAR PENTRU COPII Da
DURATA CONTRACT 1 an multitrip sau pe durată limitată
Plata Polita In avans, cu card bancar