Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Asigurare medicală pentru o naștere fără probleme

Asigurarea pentru naștere este inclusa în varianta standard în majoritatea planurilor de asigurare cu acoperire internațională sau poate fi achiziționată ca și modul optional.

Dintre asigurările de sănătate private individuale din România ce oferă beneficii de maternitate se regăsește doar planul Care 360 Premium de la Signal Iduna.

Dacă vă doriți o asigurare medicală care să acopere și nașterea trebuie să știți că mama va trebui să fie sub asigurare timp de 10-12 luni, sau chiar 24 luni înainte de nașterea copilului, în funcție de planul de asigurare. Se poate alege ca nașterea sa aibă loc la orice spital privat din România, Europa sau restul lumii. Sumele alocate pentru naștere sunt de regulă de peste €5.000 pentru naștere normală sau €10.000 pentru naștere prin operație cezariană prescrisă medical.

Este important de știut că sunt incluse și eventualele complicații apărute pe durata sarcinii sau la naștere.

Nou născutul este asigurat pentru primele 7 zile după naștere prin asigurarea mamei, după care poate fi asigurat în continuare contra cost. Un copil nou născut ai cărui părinți nu erau asigurați poate fi înscris în planul de asigurare doar după împlinirea vârstei de 90 de zile.

Solicită oferta personalizată de asigurarea de naștere, sau contactează-ne prin email la oferte@iqmed.ro sau telefon 0730.507.170.