Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Clauza Suplimentara Romania in asigurările medicale de călătorie EUROINS

Incepand cu data de 18.11.2020, asigurările medicale de călătorie in străinătate de la EUROINS oferă si – Clauza Suplimentara Romania (se poate adauga la asigurarea STANDARD de asistenta și cheltuieli medicale in strainatate).

Clauza Suplimentara Romania – extinde acoperirea riscurilor asigurate prin produsul STANDARD pe teritoriul Romaniei și include decontarea cheltuielilor de medicamente si materiale medicale auxiliare in baza prescriptiei medicului. De asemenea, se exclud cheltuielile de repatriere, fiind decontate numai cheltuielile de transport in caz de deces.

Vor fi acoperite următoarele servicii medicale:

  • Asistenta medicala de urgenta pana la stabilizarea starii pacientului;
  • Achizitionarea de: medicamente, carje, orteze, cadru metalic sau ochelari de vedere inlocuitori;#
  • Asistenta medicala de urgenta in cazul bolilor cronice preexistente și consecintele unor astfel de boli existente sau cunoscute;
  • Acoperirea cheltuielilor de transport in caz de deces;
  • Asistenta medicala de urgenta in cazul imbolnavirilor cauzate de riscuri pandemice, cum ar fi dar fara a se limita la Covid-19.

Clauza R este valabila exclusiv pentru deplasări pe teritoriul României in scop turistic.

Prestatorul de servicii pentru aceasta clauza este Call Center-ul medical EuroMed ce poate fi apelat la numărul de telefon 031/9483, accesând ramura ”Asigurări de sănătate”. Call Center-ul este disponibil  24 de ore din 24, 7 zile din 7, utilizând limba romana.

Procedura de urmat in caz de dauna este cea existenta pentru asigurările de sănătate.