Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Indiferent unde călătoriți, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacantei va oferă protecție împotriva evenimentelor neașteptate care va pot afecta călătoria. Bucurați-vă de vacanță știind ca va puteți baza pe Mondial Assistance!

Asigurarea medicala, protecția în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecție în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinația de vacanta, costurile suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude in cazul unei spitalizari) sau asigurarea de răspundere civilă privata sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecție complex.

Mondial Assistance Group se mândrește cu faptul ca oferă asiguraților săi și familiilor acestora soluții de asistenta și asigurare de călătorie specifice necesitaților acestora. Mondial Assistance este sucursală a Allianz Worldwide Partners care oferă produse și servicii de asigurări la nivel mondial, parte din Grupul Allianz („Allianz Grup”).

De ce să alegi asigurarea Mondial Assistance pentru călătoria ta?
Clasic

Pachetul de calatorie Clasic va ofera un raport calitate - pret cat mai avantajos

Limita de acoperire: 250.000 RON pe persoană

Premium

Pachetul de călătorie Premium va oferă siguranța necesara pentru o vacanta reușită.

Limita de acoperire: 500.000 RON pe persoană

Multitrip

Asigurarea anuală oferă protecție pe toată durata anului fără a avea grija încheierii unei asigurări pentru fiecare sejur.

Limita de acoperire: 900.000 RON pe persoană

Winter Sports

Asigurare completă la un preț accesibil pentru sporturile de iarnă

Limita de acoperire: 200.000 RON pe persoană

Acoperire geografică nelimitată

Asigurarea e valabilă în zona geografică aleasă: Europa, Internațional fără SUA și Canada, International, inclusiv SUA și Canada. Nu sunt acoperite deplasările în Coreea de Nord.

?Algerea liberă a spitalului

In cazul unei îmbolnăviri, ești liber sa alegi tratamentul la orice clinica sau spital, inclusiv cele in sistem privat

Acoperire pentru activități sportive

Sporturile de iarna sunt acoperite doar prin polița Winter Sports. În rest nu se acoperă sporturile de iarnă sau extreme, sporturile motorizate și ascensiunile montane peste 6.000 m

?Acoperire financiară nelimitată

Beneficiezi de acoperire medicala pentru calatorie fara limita de suma, atat pentru spitalizare, precum și pentru repatriere sau evacuare

Servicii de urgență 24/7

Acces 24 de ore din 24 la echipa internă de consultanți medicali de urgență pentru asistență în legătură spitalizări și urgențe, sfaturi despre tratamente, clinici și spitale, diagnostic și simptome.

?Gratis pentru copiii sub 2 ani

Până la împlinirea varstei de doi ani, copiii sunt incluși în mod gratuit in polița părinților

?Ușor de gestionat online

Prin contul online și aplicația Bupa Global Travel mobile app ai acces la toate detaliile legate de asigurarea ta. Îîți poți prelungi sau plati asigurarea online prin contul myPage.

?myCard - cardul de asigurare virtual

Cu aplicația myCard, ai întotdeauna acces la un card de asigurare virtual pe smartphone sau tabletă. Aplicația oferă acces la informațiile despre poliță și este disponibilă în șase limbi de largă circulație. Cu o singură atingere, vei fi conectat direct la Serviciul de Urgență Bupa.

ASIGURATOR Allianz Țiriac Asigurări
TERITORIU International
VARSTA 0-70 ani
ANULARE POLITA Oricand, cu preaviz
RETEAUA MEDICALA BUPA Global
ACOPERIRE SUA La alegere
ASIGURARE DOAR PENTRU COPII Da
DURATA CONTRACT 1 an multitrip sau pe durată limitată
Plata Polita In avans, cu card bancar