Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Asigurarea medicală privată pentru copii

Una dintre cele mai frecvente solicitări pe care le avem este de a propune o asigurare de sănătate privată valabilă doar pentru copii. Deși copiii sunt mai robuști și mai sănătoși decât adulții, sunt totuși mai fragili, și necesitatea unui tratament medical de calitate, în cazul unei îmbolnăviri este mai mare.

Printre aspectele care fac ca asigurătorul BUPA Global să se deosebească de ceilalți asigurători este și faptul ca oferă protecție medicală internațională separat pentru copii, fără sa impună achiziția unei polițe pentru părinți.

Puteți alege cea mai populară versiune de asigurare de sănătate, cea pentru spitalizare și cancer, ce acoperă orice tratament in spital, iar tratamentul de cancer este acoperit integral. Investigațiile de tip RMN, CT (tomografie), PET sunt incluse, chiar fără internare.

Un copil nou născut ai cărui părinți nu erau asigurați poate fi înscris în planul de asigurare după împlinirea vârstei de 90 de zile.

Nou născutul care are cel putin un părinte cu beneficiul de maternitate activ poate fi asigurat chiar de la naștere, fără evaluare medicala. Acest lucru este posibil dacă asigurarea se încheie în primele 30 zile de la naștere.

Sunt și planuri de asigurare care nu permit asigurarea copiilor în mod independent, dar au o oferta foarte buna pentru polițele de familie.

Încheiați asigurarea de sănătate privată pentru copilul dumneavoastră înainte de apariția vreunei probleme medicale!