Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Sănătatea ta și a familiei tale este de o importanță deosebită - ai nevoie de o asigurare de sănătate pe care te poți baza oricând. Tratamentul medical, în cadrul sau în afara sistemului național de sănătate, se poate dovedi costisitor, dar și riscant sau ineficient.

Asigurări de sănătate internaționale

Acoperă costurile de tratament efectuat oriunde în lume, la spitale de stat sau private. Alegerea de către persoana asigurată a clinicii este liberă, fără a se solicita justificarea sau explicarea alegerii.

Asigurări de sănătate naționale

Asigurările permanente de sănătate cu acoperire națională permit accesul la tratament medical în regim privat în România, în caz de îmbolnăvire sau accident. Este posibil să se includă acoperire și în țări învecinate, cum ar fi cazul asigurării SanaPro de la Allianz-Tiriac, ce oferă posibilitatea de tratament cu spitalizare în Ungaria sau al asigurărilor de la Signal-Iduna care oferă și variante cu acoperire în Uniunea Europeană plus Turcia.

Net superioare abonamentelor medicale, acoperă costul tratamentului la orice clinică și spital din rețea sau din afara rețelei. În cazul abonamentelor, urgențele nu sunt acoperite și nici operațiile, iar pentru internări poți beneficia doar de o reducere.

Întrebări frecvente

În cazul unei spitalizări, fie de urgenta, fie programata, se recomanda efectuarea unei proceduri de decontare directa, prin care asigurătorul este informat cu privire la intervenția ce va urma și plățile către spital cad în sarcina acestuia. Serviciile medicale în ambulatoriu se plătesc de regula de către asigurat și apoi suma va fi restituita de către asigurător, în conformitate cu prevederile poliței.
Da, asigurările de sănătate private internaționale pot fi utilizate în orice spital din orice țara din aria de acoperire, inclusive țara de domiciliu.
O poliță de asigurare de sănătate internațională poate fi folosita în orice clinica sau spital din zona de acoperire, la libera alegere. Orice excepție de la aceasta regula va fi menționată pe polița de asigurare, de exemplu pentru beneficii precum asistența de urgență și evacuarea medicală.
Valabilitatea poliței începe imediat sau la data solicitată in cererea de asigurare, cu perioadele de așteptare menționate în materialele de prezentare ale asigurării (pentru maternitate, psihiatrie, stomatologie etc.).
Asigurările de sănătate private internaționale se concentrează mai mult pe acoperirea unor proceduri complexe și costisitoare, cum ar fi intervențiile chirurgicale sau tratamentul de cancer, oriunde în lume, acoperirea standard fiind aceea pentru spitalizare și cancer. Asigurările de sănătate românești oferă o foarte buna acoperire mai degrabă pe partea de ambulatoriu, pentru servicii precum consulturi medicale, analize, tratamente în ambulatoriu, spitalizarea fiind inclusă ca modul optional în asigurare.

Dorești mai multe informații?

Solicită o ofertă personalizată