Adresa:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 56, sector 4, Bucuresti

Am început proiectul AsigurariSanatate.ro în anul 2006, ca resursă de informații pentru cei ce doreau sa afle mai multe despre asigurările de sănătate cu acoperire internațională, in urma unei experiențe medicale pe care un apropiat prieten a avut-o în străinătate. Am fost în contactat initial cu foarte respectata firmă de asigurari de sanatate IHI din Danemarca, apoi cu noii proprietari ai acesteia, grupul BUPA din Marea Britanie, iar din 2015 am pornit IQ MED Broker de Asigurare, cu misiunea de a reprezenta cele mai valoroase companii de asigurare de sănătate din lume și din România

În acest moment avem cea mai completă selecție de asigurări private de sănătate, cu acoperire internațională și națională. Fiind obiectivi și independenți, avem relații excelente cu toți asigurătorii pe care îi reprezentăm. Singurul nostru interes este de a găsi soluția potrivită pentru fiecare client și de acorda consilierea necesară pe întreaga perioadă a asigurării. De la explicarea beneficiilor la momentul achiziției unei polițe până la asistența acordată în momentul apariției unei îmbolnăviri, experiența noastră in domeniu este ne-egalată și unică în peisajul asigurărilor din România.

Participăm la conferințe internaționale, suntem în contact cu principalii brokeri de asigurări de sănătate din lume, pentru a fi mereu la zi cu noutățile în domeniu și pregătiți pentru a găsi soluția optimă pentru clienții noștri, atât individuali cât și companii.

Autorizata ca și broker de asigurare în anul 2015, IQ MED Broker s-a detașat ca fiind furnizorul preferat de asigurări de sănătate private pentru foarte multi romani, fie pentru familiile lor sau pentru companie datorită profesionalismului, imparțialității și selecției inspirate a produselor oferite.

Va asteptam pentru a va răspunde la întrebările pe care le aveți despre produsele noastre,

 

Ladislau F. CSORBA

CEO