Insurrance for Students

Studiezi in strainatate? Asigura-te!

Cu tot entuziasmul, optimismul si efortul deosebit implicate in luarea unei decizii de a studia in strainatate, este de inteles ca s-ar putea trece cu vederea si unele aspecte vitale. Daca ai crescut intr-o tara cu un servicii gratuite de sanatate, ai putea avea surprize daca vei studia in strainatate unde va trebui sa platesti pentru orice serviciu medical solicitat.

Asigurarile medicale private sunt ceva obisnuit pentru viata de zi cu zi in multe parti ale lumii. Odata cu pregatirile pentru o calatorie de studii, sunteti sigur ca aveti o protectie adecvata pentru posibilele evenimente medicale nefericite si neasteptate care par sa se intample studentilor in strainatate?

Insurance for Students - Asigurari Medicale pentru studii in strainatate

Solicita o asigurare internationala, conceputa pentru studenti, doctoranzi, cercetatori, bursieri, oameni de stiinta sau membri ai personalului de invatamant, dar, de asemenea, pentru persoane detasate temporar, stagiari pentru formare profesionala si au pair. Asigurarile pentru studii ofera acoperire pentru tratament medical si stomatologic de urgenta, cheltuieli extraordinare, asistenta juridica, urmari ale accidentelor, raspundere civila, pierderea bagajelor.