Asigurari de sanatate internationale pentru tine si familia ta

Daca ai nevoie de o asigurare privata de sanatate, asigurarile BUPA iti ofera:

  • Flexibilitatea de a-ti configura polita in functie de necesitati si de posibilitatile financiare
  • Asistenta 24h prin helpline
  • Consultanti BUPA International in Bucuresti
  • Posibilitatea de a-ti gestiona asigurarea online prin serviciul Membersworld

Worldwide Health Options (WHO)

Cea mai noua asigurare de la BUPA International. Include o asigurare de baza de spitalizare si mai multe optiuni. Prin sistemul modular de optiuni permite obtinerea unor costuri attractive. Acoperire globala fara SUA, sau si SUA ca optiune.

Worldwide Medical Insurance (WMI)

WMI este asigurarea de spitalizare si este obligatorie in cadrul pachetului WHO. Acopera orice necesitate de spitalizare, fie ca este in "ambulatoriu" - internare de o zi sau de mai multe zile. Se poate alege orice spital din lume, cu exceptia SUA. Pentru tratament in SUA se poate achizitiona una din optiunile oferite in cadrul WHO. BUPA asigura decontare directa pentru oricare din cele 7500 de institutii medicale cu care are realizate acorduri in acest sens, precum si cu 80% din spitalele din Europa, chiar daca nu exista un asemenea contract.

Modulele optionale

  • Worldwide Medical Plus = Consultatii de specialitate

Worldwide Medical Plus acopera consultatii cu un medic sau un specialist, precum si tratamente medicale ce nu necesita o spitalizare.

Plafonul maxim de 31250 Euro pe an (cu exceptia costurilor legate de transplant) include, de asemenea, acoperire pentru fizioterapie, analize patologice, de diagnostic, radiografii.

  • Worldwide Medicines and Equipment = Medicamente, Echipamente, etc.

Worldwide Medicines and Equipment acopera costurile pentru medicamentele prescrise si pentru închiriere de aparate medicale, cum ar fi surse de oxigen sau scaune cu rotile.

Acopera, de asemenea, medicatia pe termen lung pentru tratarea afectiunilor cronice precum astmul, hepatita C sau diabet. (In limita a 12500 Euro pe an si 75000 Euro toata viata)

  • Worldwide Wellbeing = Control preventiv, Stomatologie si Oftalmologie

Worldwide Wellbeing acopera costurile legate de evaluarea starii de sanatate, vaccinari, tratament dentar si oftalmologic, pentru a va ajuta sa va mentineti sanatos. Acoperirea stomatologica in limita de 4375 de Euro pe an, deconteaza tratamente pentru plombe, coroane, implanturi in limita a 80%, indeferent de starea danturii la data incheierii asigurarii.

Aceste servicii pot fi extreme de valoroase prin detectarea precoce a multor boli. Cu cat e mai devreme identificata o boala, cu atât mai rapid puteti primi tratamentul potrivit pentru a va mentine o stare cat mai buna a sanatatii.

  • Worldwide Evacuation = Transport catre si de la locul de tratament

Optiunea Worldwide Evacuation este ideala în cazul în care aveti nevoie de tratament ce nu este disponibil pe plan local. Acopera costurile rezonabile de transport catre cel mai apropiat centru medical adecvat tratamentului de care aveti nevoie, sau transportul catre tara de resedinta sau nationalitate, la simpla dumneavoastra alegere.

  • USA Cover = Tratament in SUA

Pentru a benefiacia de tratament in SUA (supus unor conditii speciale), puteti achizitiona optiunea USA Cover.
Nu pot fi asigurati rezidenti permanenti ai Statelor Unite ale Americii, acestia trebuind sa fie asigurati de o companie de asigurari locale.

  • Deductibles = deduceri sau fransiza

Reprezinta o contributie la plata costului tratamentului, care se suporta de catre Asigurat. Valorile sunt sume anuale, nu pentru fiecare eveniment. In functie de situatia financiara sau aversiunea fata de risc, se poate alege dintr-o serie de valori pentru fransiza, permitand o buna gestionare a costului politei.

Alegerea unei variante cu fransiza (deduceri) pentru asigurarea de baza WMI, implica aplicarea unei anumite fransize si pentru modulele optionale Worldwide Medical Plus si Worldwide Medicines and Equipment. Nu se vor aplica fransiza (deduceri) pentru modulele Worldwide Wellbeing si Worldwide Evacuation.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa solicitati materialele informative sau sa solicitati o oferta prin email, telefon sau formularul din dreapta paginii. Reduceri speciale pentru posesorii de polite de asigurari de sanatate BUPA International.

Pentru a va da acces mai facil la beneficiile oferite de modulele optionale, deducerile aplicabile optiunilor vor fi mai mici decat deducerea aleasa pentru WMI. Daca de exemplu ati optat pentru o deducere de 2500 Euro pentru WMI, veti avea o deducere de doar 125 Euro pentru a putea folosi optiunea WMP.