Asigurarile medicale de calatorie Worldwide Travel Options de la IHI BUPA

Ori de cate ori calatoriti aveti nevoie sa fiti mai mult decat siguri ca daca ceva nu merge bine, sunteti bine protejati. Worldwide Travel Options va protejeaza impotriva problemelor cum ar fi urgentele de natura medicala, anulari de calatorie, pierderea bagajelor, plecari intarziate si altele.

  • Acoperire extinsa, preturi competitive si toata siguranta de a fi sprijinit de expertiza medicala BUPA
  • Calatoriti in vacanta sau pentru afaceri, aveti o protectie sigura pentru dumneavoastra si familie, oriunde in lume
  • Acoperire fara limita de suma pentru tratamente sau repatriere
  • Tratament la orice unitate medicala din lume, la alegerea dumneavoastra
  • Polita este gratuita pentru copiii cu varsta sub 2 ani

Economisiti folosind polita anuala

Daca va deplasati de cel putin doua ori pe an, fie ca este pentru afaceri sau de placere, ar trebui sa luati in considerare polita anuala pentru mai multe calatorii. Economisiti astfel bani, timp si bataie de cap.

Cu o singura plata de valoare convenabila, cu reinnoire anuala, nu veti mai avea bataia de cap de a solicita o asigurare de calatorie de fiecare data când va faceti bagajele.

Folositi aplicatia BUPA myCard pentru telefoane mobile sau tablete

Aplicatia este disponibila in App Store pentru iPhone/iPod/iPad sau in Android market (Android PlayStore), pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.

Prin aceasta aplicatie puteti solicita preautorizarea pentru plata unui tratament de urgenta in 53 de limbi, inclusiv Romana, puteti trimite email pentru a informa IHI Bupa, sau efectua un apel de urgenta direct din aplicatie. De asemenea, toate informatiile legate de polita dumneavoastra sunt stocate in aceasta aplicatie.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa solicitati materialele informative sau sa solicitati o oferta prin email , telefon 0730.507.170 sau formularul din dreapta paginii. Reduceri speciale pentru posesorii de polite de asigurari de sanatate BUPA International.

 Android